Snickare Västerås

Snickare Västerås

Vi är din snickare i Västerås. Vi har mångårig erfarenhet av projekt som tillbyggnad, ombyggnad, renovering av bostäder, uterum, attefallshus och fritidshus samt renovering av kök och badrum.

 

En snickare som byter ut till ny spis i köket

Köksrenovering

En köksrenovering är en mycket god investeringen. Det ökar både värdet på din fastighet och trivseln i hemmet.

Snickare som placerar kakel i badrummet

Badrumsrenovering

Ett välrenoverat badrum kräver god planering, tid, omsorg och yrkeskunniga hantverkare.

Snickare som möter parkett på golvet

Nyproduktion

Det är en särskild känsla att flytta in ett helt nytt hus, villa som lägenhet. Dofterna och känslan av sprillans nytt är oslagbart.

Kostnadsfritt platsbesök och offert

Hos oss får du mycket snickeri för pengarna. Våra snickare och hantverkare vet värdet av god service och säkerställer att allt går rätt till under arbetets gång. Vi börjar arbetet alltid med ett kostnadsfritt platsbesök och medföljande offert. Vi är snabba och lovar att du blir nöjd med slutresultatet. För er som behöver inredningshjälp har vi nu ett samarbete med Mistyle Interior, vilket gör att vi kan erbjuda ett ännu bredare utbud av tjänster.

Halvfärdig villa i soljus

Tillbyggnad

Vi hjälper dig mer än gärna med din tillbyggnad i Västerås med omnejd. Vi utför tillbyggnad för både företag och privatpersoner i Västerås för villor, uterum och fritidshus.

Snickare fixar dörren i en villa

Ombyggnad

Skälen till en ombyggnation är många. Fler barn och tillväxt i familjen? Kanske nytt arbetsrum? Vi på TiB Entreprenad finns här för dig när det är dags för vid ombyggnad i Västerås.

Rum i solljus som fixas och målas om

Renovering

Är det dags att renovera lägenheten, villan, huset, köket, eller badrummet? Vi är experter på renovering i Västerås och ser till att din renovering blir som önskad.

Din snickare och byggfirma i Västerås

Din snickare Västerås. Är du behov av en snickare i Västerås och svårt att veta hur du ska gå tillväga och vad du bör tänka på?

Att anlita en byggfirma eller snickare kan vara en stor investering, både i tid och pengar. Det är därför viktigt att välja ett företag som är pålitligt, seriöst och kompetent. Här är några saker som du som kund bör tänka på när du väljer en byggfirma eller snickare i Västerås:

Referenser och recensioner

Innan du anlitar en snickare kan det vara bra att ta reda på vad tidigare kunder har att säga om deras arbete. Be om referenser och titta på recensioner på nätet för att få en uppfattning om deras kvalitet och pålitlighet.

Erfarenhet och professionalitet

Se till att byggfirman eller snickaren har den erfarenhet och kompetens som krävs för att utföra det arbete som du behöver. Fråga kanske om deras tidigare projekt och se till att de har arbetat med liknande projekt som ditt tidigare.

Kommunikation och flexibilitet

En bra byggfirma eller snickare bör ha god kommunikation med sina kunder och vara flexibel och lösningsorienterad. De bör också vara villiga att anpassa sig till dina önskemål och behov.

Pris och tidsplan

Jämför priser och tidsplaner från flera olika företag. Se till att du får ett skriftligt kostnadsförslag och en detaljerad tidsplan för projektet.

Transparens

Vi på TiB Entreprenad förstår vikten av transparens och vill se till att du får det mesta för pengarna. Vi erbjuder klara och tydliga kostnadsförslag och tidsplaner för våra projekt. Vi är öppna för frågor och är alltid redo att diskutera dina behov och önskemål. TiB Entreprenad, din snickare Västerås.