Badrumsrenovering Västerås

Välj TiB Entreprenad vid din badrumsrenovering i Västerås.

Det går inte att underskatta betydelsen av ett trivsamt och smart planerat badrum. Ett välrenoverat badrum kräver som allt av vikt planering, omsorg och så yrkeskunniga hantverkare.

Har du redan tagit hjälp av en inredningsarkitekt och vill att vi renoverar ditt badrum efter ritningarna? Eller går du mest i tankarna att renovera ditt badrum utan något konkret?

Kontakta oss idag för rådgivning. Ju tidigare vi är delaktiga i din badrumsrenovering, desto bättre. Vi sparar dig både tid, pengar och huvudvärk. Vi har renoverat många badrum genom åren i Västerås med omnejd och vet vad som krävs för bästa resultat.

Vi utför de flesta badrumsrenoveringar i Västerås, för villan, lägenheten eller fritidshuset. Vi är försäkrade och innehar all den yrkeskunskap, tillstånd och certifikat som krävs för att jobbet ska överträffa dina förväntningar.

Experter på badrumsrenovering i Västerås

Låt ett proffs renovera ditt badrum. Just en badrumsrenovering kräver yrkeskunniga snickare. Som privatperson får du inte koppla om sådant som vatten och el, rörbyten med mera. En renovering av badrum innefattar rör och ventiler, VVS och handfat och skåp, duschkabin, kakel, klinker, el och värme, fuktskador, ventilation och mycket mer. Utan kunnig personal riskerar du fel som kan leda till stora kostnader.

Med TiB Entreprenad får du en partner som är med dig i varje steg av processen, från idé till slutresultat och efterföljande arbete.

Vi renoverar badrum åt både privatpersoner och företag och vi tar emot alla uppdrag oavsett storlek. Saknar vi rätt hantverkare in-house tar vi in pålitliga samarbetspartner, allt för att leva upp till dina och våra högt ställda förväntningar. Du vet väl att en badrumsrenovering är Rot-berättigande.

Badrummet fyller så många funktioner i våra liv. Låt oss hjälpa dig förverkliga dina drömmar. Boka in ett kostnadsfritt besök idag!

Badrumsrenovering Västerås