Renovering Västerås

Vi på TiB Entreprenad renoverar ditt hus i Västerås!

Är det dags att renovera lägenheten, villan, huset, fritidshuset eller attefallshus i Västerås? Då har du kommit rätt. Vi är experter på renovering i Västerås med omnejd och säkerställer att din renovering blir som du önskar!

En renovering är en stor omställning i vardagen. En renovering av köket eller badrummet, villan eller lägenhet är ett stort ingrepp. Därför är det viktig att din renovering utför av snickare och hantverkare med lång yrkeserfarenhet.

Ska det läggas nytt golv, kanske parkett? Väggar som målas? Nytt kök som ska in eller behöver du ett helt nytt badrum med kakel och golvvärme? Vi har renoverat det mesta här i Västerås med omnejd.

Experter på renovering i Västerås

Att renovera lägenheten eller villan kan vara rolig eller förändras till en mardröm. Våra hem är vår trygghet och oas och vi värnar mycket om dem. En renovering är dessutom en mycket god investering.  Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och vi säkerställer att du får mycket snickare för pengarna. Du vet väl att en renovering är Rot-berättigande.

Vi tar an oss små som stora projekt, oavsett om det rör sig om en totalrenovering eller bara ett nytt trappräcke, fönster- eller fasadbyte till ommålning eller takrenovering. Vi tar oss an uppdrag från både företag och privatpersoner.

Vi utför våra renoveringar med största hänsyn och respekt för dina grannar. TiB Entreprenad är synonymt med yrkeskunskap, erfarenhet och jobb av högsta kvalitet.

Ibland är det svårt att veta vad som är vad och hur du ska gå tillväga. Slå iväg ett mejl eller ring oss för kostnadsfri rådgivning. Ju tidigare i processen vi är, desto större är chanserna för en lyckad renovering. Kontakta oss idag!

Renovering Västerås