Om oss

Nöjda kunder sedan 1990

Vårt bolag står tre ben: Tätning, Injektering och Bygg.  I snart 30 år har vi levererat kvalité till kunder i Västerås och övriga Sverige.

Kärt barn har många namn och så har det varit för oss. I början av 1990-talet gick vi under namnet Injo Fog & Golv AB. Sonny Larsson startade bolaget och hade en bra känsla för affärer och var tidigt ute med injektering och fogskum som var något relativt nytt på den tiden. Han reste över hela Baltikum och injekterade och fogade.

2008 kliver nästa man på scenen, Otto Bråtnäs, under bolagsnamnet Sura-fog och Golv AB. En driven man som introducerar injektering till många företag och får ett mycket gott bemötande inom fastighetsbranschen. Vårt bolag växer snabbt med ett tiotal anställda. Otto Bråtnäs går den extra milen för kunder och etablerar bra relationer med Ikano, Balder och många andra stora bygg- och fastighetsbolag. Otto är synonymt med kvalité och pålitlighet.

År 2021 tar jag, Tobias Thorén över bolaget, från Otto. Jag har bakgrund som snickare och varit det i över tjugo år. Idag heter vi TiB Entreprenad. Tills nyligen gick vi under namnet TiB i Norden AB.

Vi byter namn ofta men en sak tummar vi aldrig på: vårt arv av att leverera kvalité och göra våra kunder nöjda. Vi är kända i Västerås för att vara ett bolag man kan lita på och det är vi stolta över. Vi känner ett ansvar att värna om Ottos arv och rykte. Välkommen till TiB Entreprenad AB i Västerås, din snickare och experter på injektering av betong och reparation av dilatationsfogar.

TiB Entreprenad erbjuder tjänster inom injektering, injektering i betong, reparation av dilatationsfogar och snickeri i Västerås. Vi är kända i Västerås för kvalité och hög kundnöjdhet. Vi är din partner vid injektering i betong, dilatationsfogning och snickeri i Västerås.