Tillbyggnad Västerås

Vi på TiB Entreprenad hjälper dig med din tillbyggnad i Västerås.

En tillbyggnad ä ren utökning av fastighetens grund, och ska inte förväxlas med påbyggnad som innebär att en ny byggnadskomponent som placeras ovanpå en existerande konstruktion. Här behöver du i regel söka bygglov.

Tillbyggnad innefattar ofta en tillbyggnad av altan, attefallshus, uterum, pool garage eller tillbyggnad av befintliga rum. En tillbyggnad kan vara alltifrån en utökning av entrén till flera hundra kvadratmeter.

Fler och fler väljer att utvidga sina bostäder. Med stigande priser på fastigheter är en tillbyggnad en bra investering och bankerna lånar mer än gärna ut pengar för en tillbyggnation. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och vi säkerställer att du får mycket snickare för pengarna. Du vet väl att en tillbyggnad är Rot-berättigande.

Experter på tillbyggnad i Västerås

Vi på TIB Entreprenad hjälper dig mer än gärna med din tillbyggnad i Västerås. Vi har lång erfarenhet av tillbyggnad i Västerås med omnejd. Vi utför tillbyggnad för både företag och privatpersoner i Västerås.

Är det ett nytt badrum du är ute efter, eller spa och kök? Är ni trångbodda och behöver fler rum? Eller har ni en småtting på gång? Skälen till en tillbyggnad är lika många som vägen dit. En tillbyggnad kan ge det gamla huset en känsla av att komma till ett nytt och kanske gör att ni vill bo där ett tag till.

Vi tar gärna hand om hela arbetet, från start till slut, så kallad totalentreprenad. Men vi kan även lösa enskilda delar. Du bestämmer. Vi är experter på tillbyggnad i Västerås. Kontakta oss idag för gratis platsbesök och offert! Välkommen till TiB Entreprenad. Din snickare i Västerås när du är i behov av tillbyggnation.

Tillbyggnad Västerås