Ombyggnad Västerås

Vi på TiB Entreprenad hjälper dig med din ombyggnad i Västerås.

En ombyggnad eller ombyggnation innebär att hela eller betydande del befintlig byggnad.  Kanske har ni fått tillökning i familjen och en eller flera väggar i villan eller huset ner. Eller ska ni göra köket större inför alla förväntansfulla sommarfester? I dessa fall behöver du i regel inget bygglov.

Skälen till en ombyggnation är stor. Kanske behöver ni plats för fler tvättmaskiner eller nytt arbetsrum? Vi på TiB Entreprenad finns här för dig vid din ombyggnad i Västerås. Vi har lång erfarenhet av ombyggnation byggnation i Västerås med omnejd. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och vi säkerställer att du får mycket snickare för pengarna.

Vi har god vana att arbeta med arkitekter och andra involverade i större projekt. Antingen har vi hand om hela ombyggnation, så kallad totalentreprenad eller så sköter vi vissa delar. Ibland är det svårt att veta vad som är vad och hur du ska gå tillväga. Slå iväg ett mejl eller ring oss för kostnadsfri rådgivning. Ju tidigare i processen vi är, desto större är chanserna för en lyckad ombyggnation.

Experter på ombyggnad i Västerås

Boka in ett kostnadsfritt platsbesök och få en gratis offert från oss. Våra offerter är lätta att förstå.  Våra hantverkare är experter på ombyggnationer i Västerås och vi har lång erfarenhet av ombyggnad av kök, villa, hus, badrum, butiker, kontor, offentliga och privata miljöer.

Vi vänder oss både till företag och privatpersoner och våra snickare tar sig an små som stora projekt. TiB Entreprenad är synonymt med yrkeskunskap, erfarenhet och jobb av högsta kvalitet. Du vet väl att en ombyggnad är Rot-berättigande.

Kontakta oss idag!

Ombyggnad Västerås